torsdag 11 september 2014

Flytt.

Visst blev det en övernattning till innan vi tog oss hem till campingen. Vi stannade till i Skruv. Där finns en "Vildmarks och Fiskecamping". Vi har varit där förut, för sisådär en tolv år sedan. Stället hade ju blivit större, några elstolpar hade kommit upp sen sist, men principen var den samma. Betala i ett kuvert som man stoppar i en låst "brevlåda". Funkar faktiskt.
Stället ligger i ett gammalt grustag, där det finns flera "bassänger".

Foreller är inplanterade och i den större bassängen är även en badplats i ordningställd. Enda nackdelen i år var alla getingar! Det gick inte att sitta ute i det fina vädret!
Det var kallt på natten (bara tre plusgrader!), så när vi gick första "kisserundan" låg dimman kvar över dammarna. Det blir ju li magiskt över det hela....

Semestern tog slut och jobbet väntade! SUCK... Men det fina vädret höll i sig resten av vecka och helgen. Så vi har njutit i solen på dagrna, men kvällarna blir fuktiga och råkalla.

Husbilslivet gav vi upp i måndags 8/9!  Lite vemodigt, för det innebär att nu är det definitivt HÖST! Campingen stänger till helgen, så det blir nog inte så mycket mer åkande för oss.

Men det blir ny semester nästa år och nya rutter att planera!

Vi ses nästa år igen!
Siv & Bosse

Inga kommentarer: