tisdag 4 juni 2024

Tredje dagen i Borensberg!

Vad hittar man då på? Vi tillhör ju det rastlösa släktet...... men vi lyckades vara pensionärer- på riktigt - och göra just inget ting! Eller hur det nu blev!😉
Det blev en hundpromenad längs Motala Ström,  på förmiddagen.
Vi gick förbi Kvarnen. Strömmen går på båda sidor om huset.
Trots att det blåste friskt, var det varmt i solen. Efter promenaden blev det tvättstugan - igen! Nu var det dags för lakanen. Det blev en del slappande i solen och ett par dopp i Boren, under eftermiddagen. Ljummet i vattnet! 
Vi unnade oss varsin glass till eftermiddagsfikat. 
Den var riktigt god, och kul med en annorlunda smak!

Tillkvällen blev det ytterligare en tur till tvättstugan!🤪 Lika bra att tvätta smutskläderna också - även om det inte var så mycket!
Sen har vi ätit gott, i kväll igen! Vi hade potatisgratäng över, som värmdes i Omnian och till det grillad entrécôte med gräddsås.
Samtidigt som potatisgratängen värmdes blev det ugnsbakade grönsaker i den andra halvan. Grönsakerna blir i en Fritata i morron. Kanske med ett par skivor kassler,  som är kvar?
I morron har vi bokat plats i Valdemarsvik.  Men så kom vi på att på torsdag är det "röd dag"! Svenska Flaggans Dag, Sveriges Nationaldag, med fredag som klämdag! Vi hade tänkt åka till Blankaholm på torsdag..... men det är en populär Ställplats,  så chansen att få en plats då känns minimal!🤔 Så vi skippar Valdemarsvik och åker i morron direkt till Blankaholm istället! 
Så är det att vara pensionärer på riktigt!😉

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: