torsdag 2 september 2021

Sensommarväder.....

Det har det varit idag också! Även om förmiddagens vindar var i kallaste laget, för att sitta ute! Men inne i Husbilen var det inga bekymmer att hålla värmen.
Vad har vi hittat på idag då? Ja med en valp i flocken, blir det inte mycket gjort!
I morse försvannde flesta husbilarna, så gräsplanen närmast hundbadet blev tom! Perfekt för att släppa lös vilddjuren en stund! Det var populärt! Zelda drog rejäla repor, med Myra i släptåg! Och med sandstranden som inbjöd till ännu mer spring, så var det inte långt borta för ett bad av bara farten. Det var en valp som blev något överraskad, när botten försvann under tassarna! 
Efteråt, var det vila i solen som gällde!
Efter lunchen introducerade vi Myra i cykelkärran!
Det gick över förväntan bra! Cyklade bara här i hamnområdet. Testade även med Zelda i kärran, tillsammans med Myra. Det gick också bra, även om Zelda inte var helt nöjd med att dela kärran med myran!
Förhoppningsvis kommer det att funka bra, även med Myra och cykelkärra, framöver.
Bosse tog sedan en tur med cykeln in till Sölvesborg! Russinen till frukostfilen tog slut i morse, så det behövdes inhandlas.
Jag fick ju vara "barnvakt" medan Bosse roade sig.
Jag bestämde mig för att testa badtemperaturen, även idag! 12° grader stod det på tavlan vid badplatsen. Men eftersom det var pålandsvind borde det ju rimligen bli varmare badtemperatur! Jag hade fel! Det var 12°, eller ännu kallare! Men badat blev det!

I morron byter vi Ställplats. Det blir troligen Nogersund, en natt. Sen får vi se vart vi styr kosan.

På återseende, 
Siv & Bosse  

Inga kommentarer: