söndag 6 september 2020

Halvvägs..

Det blev en heldag med Husbilsklubben igår. Ja, för Bosse i alla fall. 
Zelda och jag fick en skön promenad längs Siljan och Österdalsälven in till centrum, på förmiddagen. Där strosade vi runt och tittade på de gamla husen och så blev det lite fönstershopping, innan vi vände tillbaka till husbilen. Förmiddagen var solig - men det blåste kallt. 
Klubben bjöd på lunch och sen hade vi hela eftermiddagen för oss själva, Zelda och jag. Det var ingen idé att sitta ute, för dels blåste det kallt och så kom det en och annan åskskur.....med mycket vatten i!
Vid femtiden var klubbarbetet över. Sen var det middag kl.19. Jisses vilket sorl det var under middagen. Det gick knappt att höra vad bordsgrannen sa..... Ja maten var god och mätta blev vi. Tillbaka i husbilen var vi inte förrän efter nio, nån gång. Det blev ett glas rött innan vi nattade oss.
Vi lämnade ett kyligt - men solig Leksand, redan vid halv tio, i förmiddags. Sex grader när man stiger upp..... är ju ingen njutning precis. Nu är det bara 60 mil, innan vi är hemma.....
Halvvägs stannade vi för dagen.
Vadstena, är ju aldrig fel! Men vilket "skitväder"! Blåst, regn och åska! Ja, det är väl så det är när hösten gör sitt intrång! SUCK!
I morron tar vi de sista 30 milen hem.
Sen är det nog färdigåkt, för den här säsongen. Den här Corona-sommaren, försvann fort.......

På återseende, 
Siv & Bosse. 

Inga kommentarer: