tisdag 18 april 2017

Våren som kom av sig!

Ja då är det dags för en ny Husbilssäsong! Eller rättare sagt Husbilen är ute ur vinterförvaringen - men inflyttningen lär dröja.......
För vintern bestämde sig för ett återtåg, lagom när vi hämtat ut vårt mobila hem!
Så här såg det ut 15 april! Och det har ju inte blivit så mycket bättre sen dess! Flera minusgrader och snöslask och blåst om vart annat!
Men när vi hämtade bilen i Torsås var vädret lovande. Vi tog en tur till Kalmar innan vi hämtade ut bilen. En promenad runt Svinö naturreservat och en räkmacka till lunch i bilen var helt OK.

Men som sagt, därefter gjorde vintern sitt intåg!
Tanken var att flytta ut på Campingen efter påskhelgen. Men det är bara att inse, så blir det inte. Inte blir det någon "roadtrip" vid min födelsedag heller! Fyller ju år 21 april, men det kalla vädret ska hålla i sig hela veckan. Jag får nöja mig med att "bara" vara ledig......
Efter en vecka på parkering i byn, så har vi nu fyllt på de där nödvändiga sakerna i husbilen.
Sängkläder, mattor överdrag och filtar. Vattenpumpen är också på plats. Så idag körde vi ut bilen till vår säsongsplats på Campingen.
En och annan har säkert firat påsken i sina husvagnar....... för det har kommit dit några av säsongsgästerna.
Vädret var svinkallt och blåsigt, men vi tog en promenad i Rosenholm innan vi körde hemåt. På hemvägen kom det ny snöby!!!! Undrar om det blir någon riktig vår i år??????
Men vädret kan ju knappast bli sämre!

Vi får se när flytten till campingen blir, så till dess - Ha de gott!


Inga kommentarer: