måndag 8 augusti 2011

Vad gör man.....

...i Husbilen när regnet vräker ner??

Vi gör inte så mycket. Bosse läser böcker och jag, jag stickar så det nästan glöder om stickorna. Nu ska tröjan bli klar!
Söndagen var inte så upplyftande vädermässigt. Efter en natts regnande med åska, trodde vi att det skulle bli fint väder! Men ack vad vi bedrog oss. Regnet fortsatte att skvala hela dagen. Så trots regnet blev det faktiskt en ganska mysig dag i Husbilen, med regnet smattrande på taket. Bosse surfade runt lite på datorn och jag stickade på min tröja och lyssnade på en ljudbok samtidigt! Perfekt kombination!
Framåt eftermiddagen avtog det ihållande regnet och det blev "bara" skurar i stället. Hundarna började bli rastlösa, så det var bara till att ge sig ut. Vi tog med dem till Rosenholm, där de kunde springa lösa på fälten och göra av med överskottsenergi!

Till och med Line sprang runt med de yngre. Det går ju inte så fort numera, men hon hänger med ändå!
Vi fick ta skydd under några träd, när himlen plötsligt öppnade sig. Och där stod vi en stund och tittade på näckrosorna som växte i vattnet.

Det rinner en å genom området och just här är vattnet uppdämt till en liten "damm". Här är det gott om grodyngel på våren/försommaren, och nu blommar det näckrosor. Undrar om det såg lika dant ut när KA2 hade området som militärt övningsområde??
Tillbaka till Husbilen med ett gäng trötta hundar, började det faktiskt att klarna upp lite. Efter middagen fortsatte vi med bokläsning och stickning och hundarna, de sov gott.....
Solen gjorde ett tappert försök att ta sig genom molnen, straxt innan det var dags för den att försvinna ner under horisonten!
Förhoppningsvis kommer det fler soldagar. Sommaren är ju inte slut ännu! Men det märks på campingen att de flesta semestrarna är slut. Många platser gapar tomma, och med så mycket regnande ger många upp och åker hem.
Men vi biter oss kvar! Så kolla in då och då, för i kommer igen!

Siv & Bosse

Inga kommentarer: